S blížícím se podzimem přichází i čas, kdy se můžeme ponořit do nejrůznějších knižních dobrodružství a učit se novým dovednostem. Naši zákazníci se mohou těšit na pestrou škálu titulů, které pro ně připravujeme. Ať už jste fanouškem umění, filmů nebo kaligrafie, určitě si najdete něco, co vás zaujme. Představujeme vám naše podzimní knižní novinky:

UMĚNÍ KRESLIT – MANGA FURRÍCI

Pokud jste fanouškem mangy a fascinují vás antropomorfní postavy, pak je tato kniha přesně pro vás. UMĚNÍ KRESLIT – MANGA FURRÍCI vás provede světem kreslení těchto unikátních postav. Přináší spoustu tipů, triků a srozumitelných postupů, díky kterým zvládnete vytvořit úžasné furry postavy! Najdete zde kemonomimi (lidé se zvířecími rysy), kemono (zvířata, která jednají jako lidé) i šupináče. Kniha je plná inspirativních ilustrací a praktických tipů, které vám pomohou zlepšit vaše dovednosti a rozvíjet váš vlastní styl.

Háčkování zvířátek

Napadlo vás někdy, že byste si mohli uháčkovat lamu? Lva? Plameňáka? Lenochoda? A to všechno v takové velikosti, abyste se k nim mohli přitulit, nebo je použít jako pohodlný polštář? Je jedno, jestli háčkujete pro sebe, anebo pro své blízké, kterým chcete udělat radost – háčkovaná zvířátka jsou ideální dárek pro každého! Tento titul obsahuje řadu projektů na háčkování roztomilých zvířátek, která mohou sloužit jako hračky, dekorace nebo dokonce dárky pro vaše blízké. Kniha je vhodná jak pro začátečníky, tak pro pokročilé, a obsahuje detailní návody, fotografie a tipy, jak dosáhnout co nejlepších výsledků.

Quentin Tarantino

Pro fanoušky kultovního režiséra Quentina Tarantina přinášíme jeho životní příběh. V této neautorizované komiksové biografii vám autor Michele Botton představí život a dílo Quentina Tarantina, jehož jméno je pro mnohé zárukou dobrého filmu. Tarantino stojí jako scenárista a režisér například za snímky: Jackie Brown, Kill Bill, Kill Bill 2, Hanebný pancharti, Nespoutaný Django, Osm hrozných, Tenkrát v Hollywoodu a další. Nechte se vtáhnout poutavou biografií, poznejte, kdo Tarantina ovlivnil a jak se vyvíjel jeho specifický styl, díky němuž je známý po celém světě!

Speciální efekty v krasopsaní a kaligrafii

Pro ty, kdo milují krásné písmo a chtějí posunout své dovednosti na novou úroveň, je tu kniha Speciální efekty v krasopsaní a kaligrafii. Díky této knize se naučíte rozeznávat a ovládat množství pomůcek a materiálů. Stanete se experty na psaní nejen tužkou, gelovým perem nebo tenkým černým fixem, ale i skleněným perem, štětcem, duhovou pastelkou či štětcovým perem. Naučíte se rozeznávat, k čemu se hodí jaký druh papíru a na co si dát pozor při výběru inkoustu. Navíc proniknete do základů typografie a kompozice a ještě se u toho skvěle pobavíte!

Naše podzimní knižní novinky jsou plné inspirace a praktických tipů, které vám pomohou rozvíjet vaše dovednosti a objevit nové záliby. Ať už se rozhodnete pro kreslení, háčkování, čtení o životě oblíbených tvůrců nebo zdokonalování svého krasopsaní, věříme, že naše knihy vás budou bavit a obohatí váš volný čas.

Kompletní nabídku našich knih naleznete na www.zonerpress.cz 

Podobné příspěvky