Léto je ideální čas na čtení – ať už trávíte volné dny na pláži, u bazénu, v parku nebo doma na terase. Přinášíme vám několik tipů na knihy, které vám zpříjemní letní odpočinek.

1. BL je magie!

Pokud máte rádi mangu a příběhy plné romantiky, humoru a magických prvků, první díl série BL je magie! by neměl chybět na vašem letním čtenářském seznamu. Tento příběh se zaměřuje na vztahy mezi kluky, kteří se ocitají v ztřeštěných a kouzelných situacích. Krásná kresba a vtipné momenty vás potěší i pobaví.

2. Dobrovolníkem na cestách

Kniha Dobrovolníkem na cestách je ideální volbou pro ty, kteří sní o dobrodružství a rádi by poznali svět z jiné perspektivy. Tato kniha vás zavede do různých koutů světa, kde se setkáte s tamními komunitami a jejich životy. Je plná inspirativních příběhů a zkušeností lidí, kteří se rozhodli vyrazit do světa jako dobrovolníci. Pokud hledáte motivaci pro vlastní cestování nebo dobrovolnickou činnost, tato kniha vás určitě nadchne.

3. Skrytý potenciál

Skrytý potenciál je kniha, která vás zavede do světa osobního rozvoje a sebepoznání. Autor se zaměřuje na to, jak objevit a rozvinout svůj vnitřní potenciál, a poskytuje praktické rady a techniky, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů. Tato kniha je skvělým společníkem pro letní dny, kdy máte čas se zamyslet nad svými sny a plány do budoucna.

4. Naučte se fotografovat dobře – Bryan Peterson

Pro milovníky fotografie je kniha Naučte se fotografovat dobře od Bryana Petersona nepostradatelným průvodcem. Peterson, zkušený fotograf a učitel, vás provede základy fotografování a pokročilými technikami, které vám pomohou posunout vaše fotografie na novou úroveň. Letní dovolená je ideální příležitostí k procvičování nových dovedností, ať už fotíte na pláži, v přírodě, nebo na cestách. Tato kniha vám poskytne potřebnou inspiraci a rady, jak zachytit krásné momenty vašeho života.

Ať už si vyberete jakoukoliv z těchto knih, věříme, že vám zpříjemní letní chvíle. Kompletní nabídku našich knih naleznete na www.zonerpress.cz 

Podobné příspěvky