Ve čtvrtek 25. 5. 2023 navštíví Prahu profesionální, mezinárodně uznávaný fotograf a autor řady bestsellerů Bryan Peterson. Setkání s fanoušky proběhne v pražské prodejně FotoŠkoda od 16.30 – 18.00 ve Vodičkově ulici 37.

Neváhejte a využijte nevšední příležitost setkat se s tímto charizmatickým fotografem tváří v tvář! Na místě si můžete nechat podepsat vlastní, nebo v prodejně zakoupené knihy, Bryan vám jistě rád připíše i osobní věnování. Kromě toho můžete spolu s ním pokřtít již 8. dotisk knihy Naučte se fotografovat dobře. https://www.zonerpress.cz/naucte-se-fotografovat-dobre-bryan-peterson

Ve vydavatelství Zoner Press vyšlo od roku 2004 již 15 autorských titulů Bryana Petersona a některé z nich byly vícekrát dotiskovány. Na českém knižním trhu se prodaly desítky tisíc knih, které pomohly mnoha fotografům na cestě k dokonalé fotografii.

Mezi nesporné výhody knih Bryana Petersona patří způsob jeho vysvětlování, který vychází z dlouhodobé fotografické praxe a zkušeností školitele uznávaného po celém světě. Výklad nevyžaduje žádné předchozí znalosti, knihy mohou dobře použít i naprostí začátečníci, ale díky množství praktických rad a podrobně popsaným ukázkám je využijí i zkušení fotografové.

Nenechte si ujít příležitost poznat tuto fotografickou legendu naživo a popovídat si s ním!

Akce probíhá pod záštitou PPSOP.cz 

ve spolupráci se 

Zoner Press www.zonerpress.cz  

FotoŠkoda www.fotoskoda.cz

Podobné příspěvky