Vážení čtenáři, vážení fotografové,

jako partner Fotosoutěže naše příroda 2023, kterou vyhlašuje časopis Naše příroda, si vás dovolujeme oslovit s upoutávkou na akci, která by vás mohla zaujmout.

Vydavatelství Zoner Press je největší vydavatel publikací o fotografování na českém knižním trhu. Věříme, že řada z vás má ve své knihovně některý z našich titulů, který vás obohatil o něco nového a který vaše fotografické umění posunul o kus dál.

Nebojte se ukázat, co jste se naučili a porovnejte výsledky svého fotografování se snímky ostatních soutěžících.

Výherci získají pěkné ceny, mimo jiné i knihu „Fotografujeme přírodu“ z vydavatelství Zoner Press od autora Jana Štěpničky.

Redakce časopisu může zařadit i některé snímky do článků, proto doporučujeme u popisu fotografie napsat, kde jste ji pořídili a co na ní je. A pokud přihodíte i nějaký zážitek spojený s pořízením snímku, velmi tím redakci potěšíte!

Vyhlášeno je 6 soutěžních kategorií, a to včetně kategorie Svět starých s odumírajících stromů ve spolupráci s ČSOP Vlašim.

Kategorie:

Volně žijící zvířata
Ptačí svět
Krajina a panoramata
Makro
Rostliny a houby
Svět starých a odumírajících stromů

Své snímky můžete pohodlně nahrát přes webové stránky www.nasepriroda.cz – stačí se zaregistrovat a následně přihlásit do správy fotosoutěže. Pak už je jen na vás, kterou kategorii si vyberete a kolik zdařilých snímků do soutěže pošlete.

Podmínky Fotosoutěže naše příroda 2023 najdete na stránkách http://nasepriroda.cz/clanek.php?artkey=inf-000047-0999

Hodně štěstí!

Podobné příspěvky