Oblíbili jste si Manga příběhy bratří Grimmů nebo Padlý měsíc? Máte slabost pro neotřelé příběhy, které ve vás něco zanechají? Pak je tento titul přesně pro vás!

Manhwa Tarot Café přichází poprvé do Česka a rovnou v nové obálce ve sběratelské edici, která obsahuje první tři díly. Tato korejská manhwa, kterou si můžete přečíst zleva doprava, jak jste zvyklí z klasické západní tvorby, přináší originální příběhy plné nadpřirozených událostí, (nejenom) LGBT lásky a osudových setkání. Na téměř 500 stranách vás čekají povídky o ztrápeném kocourovi, alchymistovi, který se zamiluje do loutky v podobě něžného mladíka, či upířím modelovi hledajícím pravou lásku. Vše propojuje postava Pamely, která každému vykládá osud z tarotových karet. Připravte se na magickou jízdu plnou tajemství!

Manhwa Tarot Café vás vtáhne do nadpřirozeného světa plného lásky, tajemství a magických dobrodružství. Sběratelská edice s novou obálkou nabízí jedinečné příběhy, které jinde nenajdete. Pokud máte rádi originální, poutavé vyprávění, kde nechybí hluboké emoce, neotřelé postavy a nečekané zvraty, je tato kniha přímo pro vás. Stačí zavítat do Tarot Café, kde vás každý příběh okouzlí a přiměje vás zastavit se a přemýšlet ještě dlouho po dočtení! Knihu Tarot Café můžete nyní zakoupit na našem e-shopu za zvýhodněnou cenu se slevou 10 %. Nenechte si ujít tento jedinečný sběratelský kousek korejské literatury na našem trhu!

Podobné příspěvky